Over mij

Hallo!

Mijn naam is R.Aalberts en ben in 2016 als ZZP’er begonnen hoofdzakelijk als metselaar/stukadoor.
In mijn loopbaan heb ik diverse diploma`s & certificaten behaald om mijn werkzaamheden uit te voeren waarbij ik de afgelopen 17 jaar bij diverse bouwbedrijven ervaring heb op gedaan. Door deze ervaringen ben ik ruim inzetbaar in de bouw- en verbouw wereld en mag ik mezelf betitelen als een echte “Vakman”!
Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit;

– Renovatie en onderhoud badkamers.
– Renovatie wc en keukens.
– Metselen van aanbouw tot nieuwbouw woningen.
– Stukadoren , behangklaar , sausklaar , spachtelputz & raapspecie.

Mijn klantenkring is ontstaan door vooral mond tot mond reclame waarna er een contact ontstaat. Vervolgens worden er dan duidelijke afspraken over de situatie en de wensen van de klant gemaakt.
Hierbij geeft de klant een voorstel en daarop geef ik mijn tips en adviezen, zodat de klant en ik op 1 lijn zitten!

Uiteraard kan de klant aangeven welke werkzaamheden deze zelf wilt gaan verrichten en welke werkzaamheden de klant mij laat verrichten, om zo bijvoorbeeld wat geld te kunnen besparen.
Daarna gaan we alles opmeten en berekenen omdat alles maatwerk betreft en geen enkel huis, muur of aanbouw hetzelfde is.

Hierna maak ik de vrijblijvende offerte op, waarbij de klant ruim te tijd heeft om te beslissen of we samen de klus gaan klaren!

Ook is het mogelijk om een samenwerkingsverband aan te gaan met andere bedrijven zoals elektriciens, installateurs of andere bouwbedrijven om alles zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen.

Groetjes,

R. Aalberts